Tästä siis alkaa.. :p ei ole pakko tykätä, pää asiahan on, että ees yritän.. tai ite pidän.. :>

snapshot_52ede84a_52edf10f.jpg
Tässä onkin Cawellien-suvun aloittaja, mustahiuksinen Viviana. Hän tykkää hyväkuntoisista, mustahiuksisista miehistä, jotka eivät haise. Hänen intohimonsa on tiede, ja haluaisikin hulluksi tiedemieheksi, tai -naiseksi.. nainenhan hän siis on. :>

snapshot_52ede84a_d2edf01d.jpg
Hän osti hyvin ison, ja kalliin tontin, jonka jälkeen hän rakensi pienen mökin, jäljelle jääneillä 4 800 simeleonilla. "No, ainakin on katto pään päällä.." hän totesi. (anteeksi huono kuva.. vaihdan ehkä.)

snapshot_52ede84a_12edf046.jpg
Muutto oli raskasta, ja neidille tuli heti nälkä. "Jos sitä nyt söisi tälläisen valmisaterian.. on niin paljon asioita hoidettavana.. ettei ehdi kunnon ruokaa kokata."

snapshot_52ede84a_d2edf0a2.jpg
Ennen kuin hän huomasikaan lehti oli tuotu, ja Viv päätti etsiä itselleen töitä.. "jostain on aloitettava." Heti ensimmäiseksi vastaan tulikin tiede-uralta työ vastaan, koehenkilönä. Viviana otti sen, koska voi olla, ettei myöhemmin tiede-uria löydy enään.

snapshot_52ede84a_72edf105.jpg
Kohta naapurit saapuivat joukolla tervehtimään, sekaan eksyi myös Haisuli Haisunäätä. Viv tutki miehiä sillä silmällä, mutta kumpikaan mies ei oikein säväyttänyt.

snapshot_52ede84a_52edf12e.jpg
Viviana ei jaksanut naapureita nyt, joten hän hätisti heidät yksikerrallaan, ja onneksi onnistuikin siinä. "Minulla on nyt muuta tekemistä, hus!"

snapshot_52ede84a_d2edf1a0.jpg
Ja sitten neiti ryntäsi puhelimen luo, soittamaan taksin. Hän päätti mennä Bileys Pureukseen, etsimään ystäviä, ja miesseuraa.

snapshot_52ede84a_b2edf1cc.jpg
Taksia odotellessaan Viviana erehtyi taputtamaan Haisulia.. "kiltti pikku haisunäätä.." Haisuli ei tykännyt, ja hajusti Vivianin. "Yääks!!" Tästedes kannattaakin pysyä erosta haisunäädistä.

snapshot_52ede84a_92edf244.jpg
Ja sitten nyrpeänä kaupungille.. hän hyppäsi taksiin, ja lähti matkaan.

snapshot_52ede84a_f2edf703.jpg
Heti yökerholle päästyään hän törmäsi tähän mieheen...

snapshot_52ede84a_72edf725.jpg
..ja tähän. "No ei varmana!" Viviana totesi heti, ja päätti lähteä takaisin kotiin, kun ketään edes vähän paremman näköistä miestä ei näkynyt..

snapshot_52ede84a_72ee3c6a.jpg
Taitaa Viviana vähän haiskahtaa, pitäisikö käydä pesulla?

snapshot_52ede84a_72ee3cab.jpg
Kyllä, hän suunnisti pesulle heti miten.. "laalaallaallallalalalalla. Ping päng pikidikipom, sanoja näin keksin kun mä tanssin!" (Suihkulaulantaa!)

snapshot_52ede84a_b2ee3d90.jpg
Ja sitten tekemään leipää, taitaa sinua vähän hiukoa, Viviana?

snapshot_52ede84a_92edf1a5.jpg
"...pitäiskö...pitäiskö...kyllä!"  Hän päättikin pirauttaa ennustajaeukolle, ja tuhlata vähät rahansa...
(arr.. toi haisunäätä vainoo mua. :'D)

snapshot_52ede84a_f2ee3e19.jpg
Viv päätti antaa vain puolet rahoistaan, niin voi ostaa vielä uudestaan sokkotreffi seuraa..

snapshot_52ede84a_b2ee3e4f.jpg
"Haluan komean, kiltin, söpön, ystävällisen, kohteliaan, siistin, ja hyvin pukeutuneen miehen!" Viviana selitti eukolle.., joka vain mutristi suutaan.. "pah, tällä rahamäärälläkö? köh.."

snapshot_52ede84a_f2ee3e6f.jpg
Tälläinen harmaahapsi siitä sitten tuli. "Hyi.." Viv mutisi itsekseen. Hän lähetti harmaahapsen heti kotiin.. olikohan mies hieman sekaisin kun sanoi: "Meni monta tuntia elämästäni hukkaan..." (Tunteja joo.. XD)
"ja uudestaan.." Viviana antoi lisää rahaa eukolle.

snapshot_52ede84a_f2ee3f2c.jpg
Sitten tulla tupsahti tämä mies, Veli kiiski. "Oo..tämä saa kelvata.. ensin "muka" rakastun häneen, ja sitten kähvellän hänen rahansa, ja hankin riidan...muahahahahaha" (Viviana on aika ilkeä..)

snapshot_52ede84a_f2ee3f24.jpg
Hän rupesi flirttailemaan, ja pian Viv oli Veljen ihastus.. hän halaili, flirttaili, halaili, vitsaili.. osoitti kiintymystä..  ja kaikki vain rahan takia! 

Miten käy? Onko Veli tosissaan, ja muuttaako Vivin luo? Pettääkö Vivian hänet, ja etsii uuden miehen? Sen näätte ensi jaksossa.. joka siis tulee ehkä jo tiistaina!
 

Tämä on sitten vain tälläinen esittely/aloitusjakso.. muista tulee ehkä pitempiä.. :'D